kundeservice@bysommerhuse.dk Telefon +45 28686211 Løkken Blokhus Lønstrup

Besøg hyggelige Ingstrup

Ingstrup er en lille by beliggende tæt på den populære turistdestination Løkken og hyggelige Grønhøj på den nordjyske vestkyst i Danmark. Byen er lille og på sin egen facon lidt underspillet, da der findes et væld af muligheder for såvel børn som voksne indenfor en overskuelig radius. Der ligger mange sommerhuse til udlejning i nærområdet, og det er naturligvis grundet områdets brede udvalg af aktiviteter og oplevelsesmuligheder.

Super populært mejeri

I selve Ingstrup finder du Ingstrup Mejeri, der er yderst populært og velbesøgt. Og med rette! Her finder du lækre delikatesser samt mejeriets egne oste, smør og is. I højsæsonen er der nogle gange kø helt ud på gaden om rundt om hjørnet, når det velbesøgte mejeri langer varer over disken. Fra forbutikken er der et stort glasparti ind til mejeriet, så man kan følge med i produktionen af de fantastiske produkter. 

Ca. 3 kilometer fra stranden og tæt ved Løkken by

Lidt over 3 kilometer fra Ingstrup har du det brusende og imponerende vesterhav, og ca 7 kilometer væk ligger Løkken by, den populære ferieby fuld af oplevelser og et stort udbud til enhver smag - et mekka af faciliteter, vi som sommerhusudlejningsfirma elsker at benytte og udvikle. I Løkken er der outdoor oplevelser såsom surfing og sup, vildmarksspa og outdoor wellness. Her er shoppingmuligheder, masser af restaurationer, bryghus, vinbarer, action house, kultursti, hundeskov, bolcheri og meget mere. 

 

Tæt på golfbane, campingplads og feriecenter

Indenfor en radius af ca. 7 kilometer fra Ingstrup by er der golfbane, campingplads med legeplads & udendørs vandrutsjebane. Du kan også finde Grønhøj feriecenter med masser af børnevenlige aktiviteter. Så er kimen lagt til mange timers sjov.

Transportmuligheder fra Ingstrup og rundt

Har du ikke lige bilen med dig, eller ønsker du ikke at starte den op, går der busser fra hovedvejen “Tinghøjgade”, hvormed du kan komme omkring. Der er ligeledes cykelsti langs med Tinghøjgade, så er du frisk på en cykeltur, kan du på denne måde komme til både Fårup Sommerland, Jambo feriepark, Grønhøj Camping, Løkken By, Saltum By, stranden og meget mere.