kundeservice@bysommerhuse.dk Telefon +45 28686211 Løkken Blokhus Lønstrup

Hold ferie i sommerhus med din hund

At holde ferie med sin hund er noget af det hyggeligste, man kan forestille sig. Mens kufferterne og bilen pakkes, står ens firbenede ven ofte og kigger fortvivlet på en. Den spørger, hvad der skal ske, og om den skal med? Og det skal den i hvert fald, hvis du har lejet et sommerhus, hvor hunni er velkommen! 

Masser af ferieboliger, hvor hunde er velkomne!

Når det så går op for hunden (eller hundene), at de faktisk skal med i sommerhus, vil glæden ofte ingen ende tage. Øjnene ændrer karakter fra fortvivlelse til ren glæde og forventning. Når man tager sin hund med på ferie, er der uudforsket land i sigte og en massen snusen rundt, mens oppakningen pakkes ud. 

Gåture langs sommerhusene ved Vestkysten

Det er sikkert og vist, at man møder minimum een familie, der er på ferie med hund, når man begår sig i feriebyerne langs vestkysten. Ofte ser man hunde, der ikke er i snor, når de glade bliver luftet langs vesterhavets strande. De ægte vandhunde løber rundt med logrende haler, og de er som oftest velkomne i feriebyernes restaurationer og butikker. Her bliver de ofte mødt med vandskåle og venlige klap, da alle ved, at det er normen at tage sin hund med på ferie, når man lejer et sommerhus eller en feriebolig langs vestkysten. 

Er det dyrt at tage hunden med på ferie?

Som udgangspunkt koster det blot et enkelt, ekstra rengøringstillæg, når du tager hunden med på ferie. Vi tænker ikke, at det er det, der gør forskellen på, om du vil have din bedste ven med eller ej. Du sparer fx eventuel hundepension og dertil kan glæden ved at medbringe sin hund slet ikke gøres op i penge. Du skal blot sikre dig, at det sommerhus du lejer, byder kæledyr velkomne - dette kan du gøre via vores søgefunktion under “kæledyr”. Og dertil gør det trods alt en forskel, om der fx er lukket have eller ej, da hunden enten skal være i snor eller kan løbe frit. I feriebyer er der typisk masser af hunde, der glade eller mindre glade hilsner på hinanden. En ting er sikker - de vil hellere med end at blive hjemme. 

Så lej feriens næste sommerhus eller feriebolig her. Vi glæder os til at tage imod dig og din firbenede ven(ner).