kundeservice@bysommerhuse.dk Telefon +45 28686211 Løkken Blokhus Lønstrup

By Sommerhuse er vilde med Løkken Idrætscenter

Hos By Sommerhusudlejning elsker vi alt ved Løkken, og det er Løkken Idrætscenter medvirkende til. Her udbydes nemlig masser af muligheder for fede oplevelser til alle aldre og målgrupper. Flere af de programmer, som Løkken Idrætscenter udbyder, er designet til at rumme såvel nybegyndere som mere øvede deltagere. Både turister og fastboende kan nyde godt af idrætshallens versatile produktpalette, og her er tilknyttet et hostel, når glade sportsudøvere farter til fra nær og fjern. 

Fra sportsstævner til antikmesser

Når man som os arbejder med sommerhusudlejning i Løkken, giver det en masse til både de lokale og turistsegmentet, når idrætscenteret slår dørene op for eksempelvis antikmesser, forårsmesser eller sportsstævner. Man kan fornemme de versatile deltagerskarer, hvad end der skal lures på lopper eller vindes pokaler - her indbyder Løkken idrætshal til såvel unge som ældre. Nogle udgør gæster på de stille restaurationer, mens andre færdes i flok og danner lange køer for en af Løkkens mange isbutikker og lignende. Især under stævnerne er der liv og glade dage, når de friske, unge sportsmennesker hygger sig foran idrætshallen og dertilhørende hostel. 

Lejrskoler og seniormotion

På samme måde sikrer Løkken Idrætscenter også oplevelser på tværs af et stort aldersspænd, når lejrskoler kan inviteres ind, mens der foregår seniormotion i andre lokaler. Det er en fornøjelse at være vidne til, og stemningen er bare rar og imødekommende, når en lokation på den måde favner flere generationer. Det er med til at sikre, at der er gang i Løkken - både som ferieby og som by, man ønsker at bo og færdes i året rundt. 

Padeltennis og svømmehal

Ja, det stopper ikke her! Løkken Idrætscenter har slået dørene op for en udendørs padelbane til folket, der er blevet bidt af at spille padeltennis. Nu tænker du nok “La Santa Sport” og det kan vi ikke prale af, men det er da derhen af..! Når Danmarks sommervejr viser sig fra sin dejligste side, kan man da blive helt henført til Sydens sol, når en udendørs omgang padeltennis afsluttes med et dyk i Vesterhavets bølger på den brede, hvide sandstrand. Ja, kom ikke her - dét er fede sommertider! 

Er man ikke til Vesterhavets forholdsvis kolde gys, så siger Løkken Idrætscenter velkommen indenfor i svømmehal! Her kan man som medlem opleve bl.a. morgenbadning og dejlig sauna. Og hvis man er turist, der har fx har lejet et sommerhus, og gerne vil have ungerne med til sjove bomber i vandet og ture i vandrutsjebane, kan idrætscenteret ligeledes facilitere dette. 

Super lækkert fitnesscenter

Der findes et særligt folkefærd, som har svært ved at give afkald på deres (daglige) fitnessrutine, trods det at ferien kalder på hygge i den lejede feriebolig og dasen ved stranden. Frygt ej - Løkken idrætscenter har super lækre fitness-lokaler og faciliteter, der bør kunne imødekomme selv den mest øvede fitness entusiast. Igen kan træningen afsluttes med et dyp i Vesterhavet eller en tur i svømmehallen. Hvem ved - måske man finder sig en træningsmakker, der senere bliver til et godt venskab for livet? Muligheden findes i hvert fald.

Hos By Sommerhuse anbefaler vi klart, at man tjekker Løkken Idrætshal ud. Vi kunne skrive meget mere her på siden, men vil hellere opfordre til, at man selv finder informationer ift. til ens unikke behov. Måske kan det imødekommes af Løkken Idrætscenter. 

Og mangler du et sommerhus i Løkken til din næste ferie? Så står vi klar!

Rigtig god fornøjelse!