kundeservice@bysommerhuse.dk Telefon +45 28686211 Løkken Blokhus Lønstrup

Løkken By Sommerhuse - professionel sommerhusudlejning

Lokalt forankret sommerhusudlejning, tæt på Vesterhav og ferieby - for dig, for Løkken og i Løkken.

Velkommen til By Sommerhuse

Velkommen til Løkken By Sommerhuse! Danmarks første sommerhusudlejningsbureau, der er født digitalt og har 100% fokus på digital super-service og bæredygtighed. Vi har droppet at printe en masse kataloger og fokuserer i stedet på, at de fleste af vores services kan findes og benyttes online, via app eller i vores sommerhuse og ferielejligheder. 

Vi arbejder på at blive nøglefri - dvs. at alle vores låsesystemer skal fungere via dynamiske koder, der skifter pr. udlejning. Vi vil hellere møde dig i sommerhuset eller lejligheden, end du skal stå i kø på vores kontor. Hvem mangler ikke en linnedpakke i ny og næ? Og hvorfor køre efter den, hvis den kan ligge i huset? Vi vil hellere sikre, at så meget som muligt er netop ved siden af dig, når du lejer et sommerhus hos os. Med elektroniske systemer sikrer vi snart nem og tilgængelig registrering af el-, vand- og mere.

Et erfarent team indenfor sommerhusudlejning

Løkken By Sommerhuse består nemlig af et team, der har beskæftiget sig med professionel sommerhusudlejning og digital strategi i mere end 34 år. Vi er lokale og vi brænder for vores nærområde, hvor vi selv er at finde, når du kalder. Vi er med andre ord lige om hjørnet, og står klar til at hjælpe, hvis der er fejl eller mangler i det sommerhus eller den ferielejlighed, du har lejet hos os.

Hos Løkken By Sommerhuse kan du være sikker på, at det hus eller den lejlighed du har lejet, ligger nær både by og vesterhav. Bilen behøver ikke at startes for at finde oplevelser lige om hjørnet - lige fra attraktioner over restaurationer til skøn natur i Løkken. 

De perfekte rammer for en dejlig sommerhusferie

Løkken er et fantastisk sted at afholde sin ferie, spækket med et væld af muligheder for at skabe dejlige minder. Om du er til outdoor sport eller indendørs action, kan Løkken det hele. Her findes et skønt shoppingmiljø med masser af butikker. Her findes restauranter med live musik eller hygge for såvel børn som unge. Naturen er helt fantastisk, og kan benyttes til både at leve, lege og luftes. 

Naturen i Løkken er både fantastisk og rå. Sommerhusene troner på toppen af de vindblæste klitter - og vi har fundet de bedste til udlejning. De gamle bunkere er at finde langs stranden, og det er en helt unik oplevelse for såvel barn som voksen at kravle rundt både i og på dem. 

Langs det imponerende Vesterhav i Løkken findes også de karakteristiske badehuse. Flere år står folk i kø for at få fingrene i dem og nyde solnedgangen uden vind i håret. 

Ift. vores sommerhusudlejning og ferielejligheder, kan du finde udvalget her på websitet. Der kommer hele tiden flere enheder til, og vi bestræber os på kun at udleje de bedste. 

Fakta, du skal vide om os: