kundeservice@bysommerhuse.dk Telefon +45 28686211 Løkken Blokhus Lønstrup

Løkken Klit Camping, skøn campingplads for hele familien

Hos By Sommerhuse er vi specialister inden for sommerhusudlejning, men det holder os bestemt ikke tilbage for at anbefale Løkken Klit Camping på det varmeste. Denne campingplads er spækket med fede faciliteter, lækre hytter og er en campingplads af en sjælden høj kvalitet. Uanset om du er en strandentusiast, naturelsker, eller bare ønsker at trække dig tilbage fra hverdagens travlhed, vil Løkken Klit Camping opfylde alle dine feriedrømme.

Af denne årsag er Løkken Klit Camping et populært feriemål ved Vesterhavet, og et ideelt sted for glade campister og feriegæster i Løkken. Campingpladsen tilbyder et bredt udvalg af ferieboliger, der passer til forskellige behov og præferencer. Uanset om du er en enkelt rejsende, en familie eller en gruppe af venner, vil du finde komfortable og veludstyrede ferieboliger her.

Her findes bl.a. hele fire forskellige typer af hytter med plads til 5-8 personer:

Hytterne er smagfuldt og praktisk indrettet for at sikre dig en komfortabel og bekvem ferie. Du vil finde alt, hvad du behøver for at føle dig hjemme væk fra hjemmet, herunder fuldt udstyrede køkkener, moderne badeværelser og hyggelige soveværelser.

Faciliteter og aktiviteter

Campingpladsen har en række faciliteter og aktiviteter for at sikre, at dine feriedage er fyldt med sjov og afslapning. Dette inkluderer opvarmet swimmingpool og vandrutsjebaner, legeplads og forskellige sportsfaciliteter. Cykling eller vandreture i det omkringliggende skønne og anerkendte landskab er også altid et hit. 

Tæt på Løkken Strand og by

En af de store fordele ved Løkken Klit Camping er nærheden til såvel stranden som til Løkken by. Du kan nemt nå stranden til fods, og her kan du nyde lange gåture, bade i havet eller bare slappe af på dette skønne spot, der er kendt som en af Danmarks bedste badestrande. Strandstrækningen er et paradis for strandelskere og tilbyder kilometervis af gyldent sand og krystalklart vand. I Løkken finder du også et udpræget surfermiljø og masser af muligheder for udfoldelse. 

Hvis du ønsker at udforske det lokale område, er der flere attraktioner i nærheden, herunder Løkkens Bolcheri, Action House, Rubjerg Knude Fyr, Fårup Sommerland, glaspusteri, kunst og kultur, restauranter og shopping.

Ro og afslapning

Løkken Klit Camping er kendt for sin rolige atmosfære og muligheden for at slappe af. Du kan vågne op til havets brusen og nyde en smuk udsigt over naturen og den dejlige campingplads. Det er det ideelle sted at trække stikket ud og komme væk fra hverdagens stress.

Book næste ferie hos Løkken Klit Camping

Uanset om du planlægger en romantisk weekend, en familieferie eller en tur med vennerne, vil Løkken Klit Camping imødekomme dine behov. Reserver din feriebolig eller campingplads i dag og oplev alt, hvad dette dejlige sted har at tilbyde. Løkken Klit Camping er det rette valg for en mindeværdig ferie ved Vesterhavet.