kundeservice@bysommerhuse.dk Telefon +45 28686211 Løkken Blokhus Lønstrup

Løkken Badehotel - centralt placeret midt i Løkken

Hos Løkken By Sommerhuse elsker vi alt ved sommerhusudlejning og udlejning af ferieboliger - og det inkluderer naturligvis et af Løkkens fine badehoteller! Løkken er nemlig kendt for at være en badehotel-by, og det giver sig selv hvorfor, når man gæster de dejlige residenser! Løkken Badehotel ligger i smørhullet af centrum, midt i bykernen på Løkken torv. Her finder du det meste inden for maks 250 meter - indkøb, shopping, hav, strand, restauranter, oplevelser mm. 

Skønne faciliteter i det smukke badehotel

Badehotellet består af i alt 29 ferielejligheder og flere af dem har tagterrasse/terrasse eller altan - og de varierer i størrelse fra 34 m2 til 88 m2. Naturligvis alle med eget badeværelse. Du kan vælge mellem rækkehuse i to etager eller ferielejligheder med henholdsvis et eller to separate soveværelser. Dertil er der skøn indendørs pool og en super lækker restaurant - Restaurant Løkken Badehotel - der byder indenfor til både lækre frokostretter, aftenmenuer og kagebord. Restauranten breder sin servering ud på Løkken Torv, og man kan sidde og betragte den mangfoldige kombination af glade turister såvel som fastboende. 

Alt i alt byder Løkken Badehotel på skønne ferieboliger i skønne omgivelser! Book i dag eller kontakt os på telefon eller mail

Lejlighederne er røgfri og ungdomsgrupper er ikke tilladt.

 

Mangefacetteret område omkring Løkken Badehotel

Umiddelbart uden for hotellet finder du masser af restauranter, caféer og butikker, der gladeligt byder indenfor! Idet området frekventeres af en masse fastboende, er der altid liv i byen. Der er kort afstand til stranden, hvor man både kan fiske fra molen, surfe, få varmen i saunatønder, dyrke yoga, stå på paddleboard, bade en masse, løbe rundt i klitterne, besøge de gamle bunkere, se de historiske fiskerbåde eller badehuse og meget mere. Der er hundeskov på den anden side af hovedvejen, og stisystemer der indbyder til masser af gåture og lignende.  

Fra skudehandlergård til badehotel 

I 2020 rundede Løkken Badehotel 125 år, men er naturligvis holdt up-to-date ift. moderne faciliteter. I 1895 slog man dørene op som vært for de første gæster til det nyåbnede Løkken Badehotel, og dette var del af Løkkens udvikling over mod at blive en populær turistby. Oprindelig var bygningen en skudehandlergård, Asps Gaard, ligesom resten af Løkken var baseret på skudehandel. Men som sagt udviklede byen sig til at blive et populært turistmål, og består derfor også af mange sommerhuse, ferielejligheder og badehoteller. I de helt gamle dage fandtes intet varmt vand i den ene fløj, og derfor var der op mellem 30 og 40 damer ansat til blandt andet at bringe vand til de indlogerede mænd i fløjen, man kalder kavalerfløjen. Oprindelig bestod bygningen af 91 værelser, men dette er efterfølgende kogt ned til 29 lejligheder - og de er ganske forskellige grundet oprindelsen á 91 mindre enheder. En større renovering er påbegyndt i 2019, og hotellet klæder virkelig byen med sin emmende stemning af romantik og hygge. 

Besøg Løkken Badehotel, og du bliver ikke skuffet!