kundeservice@bysommerhuse.dk Telefon +45 28686211 Løkken Blokhus Lønstrup

Kettrup Bjerge - sommerhusferie, der skal opleves! ⛰️

Har du nogensinde begået dig på sommerhusferie i Kettrup Bjerge? Hvis nej, så er tiden oprindet og hvis ja, så ved vi, at du kommer igen!

 

Området fik sit navn af en bakket grund

Vi, der er vant til at udleje sommerhuse i Kettrup Bjerge, kan sagtens regne ud, hvordan området fik sit navn. Men for dig, der ikke nødvendigvis er velbevandret i Kettrups terræn, kommer årsagen her: Man opdager det ikke, før man rammer et vist punkt - men når man rammer netop dette punkt, åbner der sig et helt “bjerglandskab” af kuperede, rå og smukke bakker og dale. Heraf navnet Kettrup “Bjerge”. Du skal nok ikke tage på vandretur her, hvis du har dårligt knæ eller lignende - men hvis du har mod på at zigzagge dig vej gennem det skønne sommerhusområde, er turen og naturen vældig imponerende! 

 

Super charmerende sommerhusområde

Kettrup Bjerge er en drøm for alle os, der arbejder med sommerhusudlejning ved nordvestkysten. Her er nemlig et smukt og ugeneret sommerhusområde, der ikke er typisk “ferieby-præget” som fx Løkken eller Blokhus. Man skal nemlig køre, cykle eller gå et pænt stykke vej for at ramme disse ferierede bykerner. Blokhus ligger ca. 14 km. væk og Løkken ca. 10. Men det betyder også, at ferien holdes i ro og mag, mens man bare kan transportere sig til nærmeste “ramasjang”. Hvis du lejer et af sommerhusene i højsæsonen, er der flere feriegæster i nærheden, da Grønhøj Strand Camping har åbent her. 

 

Naturskønt, men ikke langt til aktiviteter

Men ellers kan du finde næsten alt indenfor en radius af rundt regnet 10-15 km, hvad enten det er Fårup Sommerland, Jambo Feriepark, Blokhus- eller Løkken Centrum. Er du til naturen og okay med at køre lidt længere, så skal du opleve Rubjerg Knude Fyr og rå Nørre Lyngby. Hvis du er helt trænet i vandreture, så kan du gå til begge dele, men det er vist de færreste, der er så seje. Der kører skam også busser fra hovedvejen 55, hvilket gør tingene lidt lettere, hvis du helst ikke starter bilen op. 

Lej et sommerhus i Kettrup Bjerge, Nordjylland, og oplev det, vi skriver om! Du kan fange os på telefon eller mail.