kundeservice@bysommerhuse.dk Telefon +45 28686211 Løkken Blokhus Lønstrup
< Tilbage til søgning Billeder

Ulken 6, et lyst og dejligt sommerhus!


Plads til 10 personer

4 soverum

159 m² feriebolig

950 m. til stranden

1 husdyr

Her på Ulken 6 i Løkken finder du et skønt og lyst, nybygget sommerhus til udlejning. Ulken 6 er bygget i 2022, ligesom de huse, der omgiver det. Det vil sige, at kvarteret er nyt, og der er kælet for alle detaljer, hvilket også fremgår af Ulken nummer 6!

Dejligt sommerhus med højt til loftet

Det er ikke tilfældigt, at vi slår på, at Ulken 6 er lyst og rummeligt - der er højt til loftet og åbent køkken alrum og stue i et dejligt stort lokale med direkte udgang til sommerhusets store terrasse. Der er god plads til mange mennesker, og du kan slænge dig ved såvel det store 10 personers spisebord som i den skønne vinkelsofa, der indbyder til mange timers hygge. Ud mod terrassen består hele den ene ende af stuen af eet stort vinduesparti med udsigt og udgang til et ligeledes stort og rummeligt spisebord - også med plads til 10 personer. 

Stor terrasse med mange pladser i solen

Som nævnt kan du tilgå den store terrasse direkte fra sommerhusets stue, og der er flere vinkler at finde sol og læ, såvel overdækket som i åben himmel. Her indbyder til skøn afslapning i sommersolen, eller i en god vindjakke i selskab med en bog, når vejret viser sig fra en lidt køligere side. Omkring dig er udsigt til flotte sommerhuse og masser af feriestemning. Der er mulighed for at parkere i carport og på den store indkørsel foran huset. 

Tag ti personer i sommerhus - her er plads nok!

Ja, Ulken 6 kan huse hele 10 personer, uden nogen skal gå på kompromis med kvaliteten. Selv ved de to sovepladser på sommerhusets hems er der plads til at stå oprejst i midten. Der er to dejlige badeværelser, som er praktisk indrettet og der er tænkt over komforten! 

Beliggende nær såvel by som strand

Som det gælder alle de ferieboliger, som By Sommerhuse formidler, ligger Ulken 6 nær både by og strand. Med kun 800 meter til indkøb, 950 meter til stranden og 1000 meter til restauranter er alt inden for en meget overskuelig afstand! Hop på jernhesten eller luft gåbenene - og ellers er der ligeledes fin vej at køre på. Ny Strandvej er en hyggelig vej ned til vandet, og der er toiletter lige umiddelbart inden man rammer stranden. Der er ligeledes mulighed for at vælge små strandstier og disse er fint afmærket, så snart man tager en sidevej til Ny Strandvej.

Masser af komfort - og du må medbringe husdyr!

I Ulken 6 findes så godt som alle de faciliteter, der også findes i moderne hjem. Så der er ikke koldt om fødderne, da der er installeret gulvvarme i hele huset. Dertil finder du både vaskemaskine og tørretumbler, opvaskemaskine, internet, mikrobølgeovn, stor grill, lækre møbler og mere til! Og der er ligeledes mulighed for at medbringe din firbenede ven, da husdyr også er tilladt - så I kan faktisk være over 10 på tur ;-)

Lej denne lækre ferielejlighed gennem os - og ring/skriv endelig, hvis du har spørgsmål! info@bysommerhuse.dk.

Sommerhuset er røgfrit og ungdomsgrupper er ikke tilladt.

Velkommen til Ulken 6!

3.779,00 DKK
Lejepris 3.779,00 DKK
130,00 DKK Administrationsgebyr
1.127,00 DKK Obligatorisk rengøring
Totalpris 5.036,00 DKK