kundeservice@bysommerhuse.dk Telefon +45 28686211 Løkken Blokhus Lønstrup

Sommerhusferie i Blokhus er balsam for sjælen

Blokhus er en klassisk bade- og ferieby! Her emmer af ferie, når turisterne melder deres ankomst, og det gør de næsten året rundt. De brede, hvide sandstrande indbyder til glade, badende feriegæster, og i de smukke klitter løber altid begejstrede, legende børn. I byen sidder folk rundt omkring på fortovscafeer og spisesteder, på Torvet er der næsten altid et udvalg af ekstra sjove aktiviteter. Og du kan sagtens finde en rolig plads på både strand, i klitter og i byen, hvor Blokhus næsten er rekreativ i sig selv. Så hvad end du er til romantisk afslapning eller en aktiv ferie med familie eller venner, er en ferie i sommerhus eller ferielejlighed i Blokhus helt perfekt. 

Blokhus rummer det meste som feriedestination

Når vi taler om at holde ferie i et sommerhus eller en ferielejlighed i Blokhus, er du altså sikret et væld af muligheder for at aktivere enten hele familien, eller blot tage på ferie med venner eller kæreste. Der er nemlig så meget at opleve, når man holder ferie i byen, at du er sikret, at flere uger kan passere, uden du mangler udbud på, hvad du skal fordrive tiden med! Badebyens mange faciliteter, aktiviteter og seværdigheder gør sommerhusudlejning meget attraktivt i Blokhus. Og meget centrerer sig om torvet, hvilket vil sige, at alt er indenfor super kort afstand. Der er badeland, live musik, events på torvet og mere!

Oplevelser lidt udenfor Blokhus

Man kan naturligvis også bevæge sig lidt udenfor byen - området Hune/Kryle Klit hører sammen med Blokhus, men ligger ca. 2 km væk i vidunderligt naturskønne omgivelser. Også her emmer byen af liv, aktivitetsmuligheder, dejlig natur og spændende seværdigheder for hele familien. Skulpturparken byder på imponerende sandfigurer og der er shopping og sandstrand for alle pengene. 

Fårup Sommerland er ikke at forglemme - det ligger dog en smule længere væk fra Hune, Blokhus og Kryle Klit. Men her kan flere dage føles som et enkelt minut, når der er fuld af sjov - inde i en skov. 

By Sommerhuse - vi har lokalt kendskab til Blokhus

Hos By Sommerhuse arbejder vi hele tiden på at få flere sommerhuse og ferielejligheder til udlejning til Blokhus. Er du husejer, og vil gerne udleje dit hus gennem os, er du evigt velkommen til, til enhver tid at kontakte os. Find vores oplysninger her på siden - vi specialiserer os i netop Blokhus, Løkken & Lønstrup. Vi er Danmarks første online forankrede sommerhusudlejningsbureau, og du vil altid kunne få fat på ejerkredsen. Vi er altid at finde lige om hjørnet, og som specialister i sommerhusudlejning kan du stille os alle de spørgsmål, du har brug for at få et ærligt svar på.