kundeservice@bysommerhuse.dk Telefon +45 28686211 Løkken Blokhus Lønstrup

Saltum - en dejlig ferieby!

Når du skal på ferie i et sommerhus eller en ferielejlighed, er Saltum en oplagt valgmulighed. 

Byen ligger mellem de to kendte feriebyer Blokhus og Løkken, og her er derfor mange muligheder for at opleve en hel verden af ferie ved nordvestkysten, når det er bedst. 

En lille landsby midt i et mekka af ferieoplevelser

Saltum er en lille landsby beliggende tæt ved den skønne nordvestkyst. Et område, der er kendt sine smukke strande, sandklitter og naturreservater, og som er en populær feriedestination for turister og besøgende, der kommer for at nyde områdets naturskønhed og ro. I umiddelbar nærhed kan du finde forskellige indkvarteringsmuligheder, såsom sommerhuse, ferielejligheder, campingpladser og hoteller. Der er også mange muligheder for udendørs aktiviteter, såsom vandreture, cykling, fiskeri og vandsport.

Ferie- og forlystelsesparker 

For børn og barnlige sjæle finder du blandt andet Fårup Sommerland, der er en meget kendt forlystelsespark med kæmpe aquapark, rutsjebaner, karruseller, masser af sjov for de mindste og meget, meget andet. Dertil finder du den meget populære Jambo Feriepark, der er en femstjernet campingplads med Europas bedste minigolfbane, legepladser og legeland, ishus og mere. Du kan også give skulpturparken i Blokhus et besøg, eller generelt tage på tur i de populære feriebyer Løkken eller Blokhus. Blandt disse steder finder du altid sjov og spas for alle aldre. 

Naturskønne oplevelser

Er du mere til den rolige natur på din sommerhusferie ved nordvestkysten, anbefaler vi bl.a. selve den smukke kyststrækning, hvor der er masser af smukke strande og imponerende vesterhav. Vi kan dertil nævne Blokhus Klitplantage, Løkken kunststi, Løkken mole, Kettrup Bjerge, Rubjerg Knude Fyr og meget, meget andet.

Der er med andre ord masser af muligheder, når du vil på ferie i sommerhus eller ferielejlighed i eller nær Saltum. RIng allerede i dag og hør mere, eller book din næste feriebolig her på siden. 

Vi ser frem til at tage godt imod dig og dine i skønne Saltum!

Kontakt os allerede i dag på telefon eller mail.