kundeservice@bysommerhuse.dk Telefon +45 28686211 Løkken Blokhus Lønstrup

Få en lejevurdering af dit sommerhus!

Hos By Sommerhuse står vi altid klar til at foretage en lejevurdering af din feriebolig. Og vi stiler altid efter at maksimere din lejeindtægt og skaffe dig gode gæster, der ønsker at genbesøge dit sommerhus eller din ferielejlighed flere gange.

Lokalpatriotisk sommerhusudlejning

..det vil vi da gerne indrømme! Vi er 100% lokalt forankrede, idet vi fokuserer på meget specifikke, geografiske områder. Vi hedder “By” sommerhuse - og det er helt bevidst. Det afføder altid spørgsmålet “Hvorfor ‘By’?”. Det er slet og ret fordi, vi begår os nær bykernerne. Alt skal være indenfor en nær radius, så vi kan specialisere os i de huse, vi har til udlejning. Man skal altid kunne komme i kontakt med en af os medstiftere, og vi insisterer på at være lokalpatrioter, der kender vores områder - og dermed er i stand til at give dig den mest præcise lejevurdering. 

Ydmyge, sindige jyder med et godt øje for købmandsskab

Vi banker os ikke på brystet, puster os op, og praler med vores store og stærke muskel af en pengemaskine, der nærmest garanterer verdensfreden og evig lykke til dig som husejer! Vi har reelt startet By Sommerhuse op for at arbejde med vores store interesse - sommerhusudlejning ved Vestkysten! Her forbliver udlejningsøkonomien lokalt, så vi løbende kan forskønne vores og jeres dejlige sommerhuseområder. Så ring allerede i dag og lad os vurdere dit hus.