kundeservice@bysommerhuse.dk Telefon +45 28686211 Løkken Blokhus Lønstrup

By Sommerhuse er eksperter i markedsføring!

..og så tænker du sikkert med en sund skepsis, at det kan alle da komme og sige. Det har du ret i, men lige præcis hos By Sommerhuse taler vi altid sandt!

Medstifter og direktør Martin Nymark har arbejdet med online marketing siden 1998. Det er vel at mærke, før Google kom til Danmark!

Medstifter og kommunikationsansvarlig Anna Egeberg Christensen er uddannet cand.mag i kommunikation, og skrev tilbage i 2007 om mobilmarkedsføring, og har arbejdet sammen med Martin Nymark siden 2010 med digital markedsføring.

Medstifter og IT ansvarlig Brian Madsen er et teknologisk geni - typen, der tryller en app eller lignende frem, så let som ingenting.

Medstifter og indlejningskonsulent Søren Emil Mogensen er gået direkte fra handelsgymnasiet og ind i markedsføringsfaget, hvor han er specialiseret i at optage dronefilm og tage billeder.  

Vi er også eksperter i sommerhusudlejning

Igen - vi taler ganske sandt. Martin Nymark har arbejdet med sommerhusudlejning i over 20 år. Han har selv været ansat ved et af Danmarks største bureauer, hvor han flyttede dem fra 10-80% online.
Herfra gik han direkte over til at arbejde som specialkonsulent for et af Europas største sommerhusudlejningsbureauer, hvor han sammen med Anna Egeberg Christensen arbejdede med interim management indenfor online marketing.
Siden da er bagkataloget blot vokset(ja, selv på Bornholm har vi udlejet ferieboliger) - og det er nu mundet ud i samarbejdet med Nordsee Holidays, som Martin og Anna faktisk er del af grundlæggerne bag.
Her fandt de hurtigt Søren Emil, der var ansat ved Feriekompagniet i Blåvand. Og derfra så ingen sig tilbage - et nyt sommerhusudlejningsbureau, født online forankret, så dagens lys i 2022.  

Professionel markedsføring af din feriebolig!

Vi siger det straks, og ovenstående emmer også heraf - vi har en forkærlighed- og en spidskompetence indenfor online marketing, og vi omkostningsminimerer dertil efter bedste evne.
Vi er ydmyge, og vil straks påpege, at der er mange ting, vi ikke er specialiserede indenfor - det være sig fx tv-reklamer og katalogproduktion.
Vi arbejder til gengæld super professionelt, målrettet og yderst specialiseret med søgemaskinerne, der er orienterer sig mod brugerne bag skærmen. Vi vil sørge for at være der, hver gang nogen søger efter et sommerhus eller en feriebolig i de områder, vi udlejer sommerhuse i
Bag skærmen sidder vores gæster og aktivt leder efter sommerhuse til udlejning, som de kan tilbringe deres ferier i og dem vil vi  servicere - ja, vi vil leve af at servicere dem!
Det kan vi ikke uden en masse fantastiske husejere, der stiller deres bolig til rådighed.
Til gavn for gæsterne og for lokalområdet.

Kontakt os allerede i dag og hør mere. Du får sandsynligvis en medstifter i røret, og hvis ikke, ringer vi straks tilbage.