kundeservice@bysommerhuse.dk Telefon +45 28686211 Løkken Blokhus Lønstrup

Nørre lyngby - oplev en vaskeægte rå natur!

Velkommen til Nørre Lyngby! Stedet, hvor du kan opleve en imponerende og rå natur. 

..Og når vi siger rå natur, så mener vi det. Allerede på vej ind mod byen kan man se de vindblæste træer, der nærmest ligger ned i deres statur - netop mærket af tidens kraftige vindforhold. De selvsamme forblæste forhold kombineret med de stejle kystskrænter gør Nørre Lyngby til en populær destination for blandt andet paraglidere, der begejstrede svæver hen over den smukke strækning. Book et sommerhus i dag og oplev skønne Nørre Lyngby!

En foranderlig og forunderlig kyststrækning

Når man træder ud på stranden i Nørre Lyngby, vil man straks blive overvældet af det store åbne hav og den imponerende horisont, der strækker sig så langt øjet rækker. Men selve og klitrækkerne er også både foranderlige og forunderlige, og man kan finde store mængder drivtømmer og faktisk også rester af de huse, der falder i havet grundet områdets kyst-erosion. Besøger du Nørre Lyngby to år i træk, kan du derfor opleve, at et hus eller en vej er forsvundet siden sidst. Både imponerende og skræmmende. 

Beliggende mellem havet og smuk natur

Nørre Lyngby er ikke som sådan at karakterisere som en “typisk ferieby” i vores optik. Byen er nemlig mere naturskøn, end den er oplevelsespræget af shopping, restauranter, indkøbsmuligheder, aktiviteter mm. - som fx Blokhus og Løkken. Byen har en skøn beliggenhed mellem havet og den smukke natur i baglandet, og den er kendt for sin ro og afslappende atmosfære. Området er præget af store åbne vidder og brede sandstrande, som strækker sig langs kysten af Vesterhavet. Inde i landet finder man små skove og enge, som er hjemsted for et rigt dyreliv. Her kan man blandt andet finde rådyr, harer, ræve og en lang række forskellige fuglearter. Og mange tager på campingferie i Nr. Lyngby. 

..Men ikke langt til et væld af aktiviteter

Skal ferien foruden den skønne natur krydres med shopping, action house, padeltennis, kunsthåndværk, restaurationer, forlystelses- og aquapark, skulpturpark, bolcheri, surfing m.m., skal man ikke bevæge sig synderligt langt væk. Disse muligheder findes nemlig i Blokhus, Løkken og Lønstrup - førstnævnte er godt 25 km. væk, mens Løkken og Lønstrup blot er hhv. 6 og 10 km væk. 

Book et sommerhus i dag og besøg skønne Nørre Lyngby!