kundeservice@bysommerhuse.dk Telefon +45 28686211 Løkken Blokhus Lønstrup

Oplev Løkken hele året - med Løkken By Sommerhuse

Så skal ferien planlægges - og det er jo en gentagen fornøjelse! Og i den forbindelse kan det være belejligt med en destination, der er anbefalelsesværdig hele året rundt! Og dét er Løkken! Den danske natur langs Vestkystens breder er helt uovertruffen, hvad end det er sommer, vinter, forår eller efterår. Det ved vi med vores mange års erfaring indenfor sommerhusudlejning, se bare mere nedenfor. 

Løkken er dejlig sommer som vinter!

De fleste kender nok til Løkken og Vestkystens feriebyer og feriehuse som foretrukne sommerdestinationer. Men sandheden er, at Løkken også er fantastisk i de såkaldte “skuldersæsoner”/”ydersæsoner” og også bare heeelt “off season”. Har du fx prøvet at holde juleaften eller nytår i et sommerhus ved Vestkysten? Det er en mindeværdig oplevelse, kan vi hilse at sige! Hvis du er heldig, daler sneen hvid, mens der er ild i pejsen og træet lyser op i vintermørket. Det er faktisk også enormt morsomt at køre på slæde fra den høje klit og ned på stranden - her kan komme fart på, til glæde for såvel børn som voksne. Og efterfølgende sidde på en hyggelig café og kigge ud på julebelysningen, mens den varme kakao damper i koppen. Det er virkelig med at udnytte disse muligheder, som dejlige Danmark byder på. 

Oplev sommerhusferie i Løkken om foråret

Foråret er også en speciel oplevelse i et sommerhus i Løkken! Solens spæde forårsstråler kaster lys over varmere tider i vente. At sidde i en af Løkkens smukke klitter og slikke de første stråler langs vesterhavet er guld værd. Kroppen fyldes af d-vitamin, der har været i underskud siden efteråret gjorde sit indtog. Og følelsen af sommerens komme, oplevet fra et sommerhus...jamen, ord er fattige her. 

Skulle det regne lidt og blæsten tage fat, er det stadig unikt at bevæge sig rundt i den kulisse, der snart fyldes af mennesker og ferie-leben. Hos By Sommerhuse lever vi af sommerhusudlejning året rundt! Da vi er lokalt forankrede, kan du derfor støde på os, lige meget hvilken årstid, du befinder dig i Løkken.

Sommerferie i et sommerhus i Løkken

Sommeren taler mere for sig selv, når man holder ferie i et sommerhus, da det er den mest traditionelle facon. Ferieboligen som sådan benyttes faktisk sjældent, da man ofte har travlt med at nyde naturens buffet af udendørs og outdoor oplevelser. Dog kan husenes terrasser også en masse! Grill, solbadning, kongespil på plænen og hunden, der hilser på forbipasserende og ønsker dem en god dag. Alle ferieboligerne hos By Sommerhuse ligger nær både bymidte og vesterhavet, så der er noget for enhver smag. Rekreativt og tilbagetrukket, eller midt i folkemængden? Kom bare til Løkken, så skal dine behov nok blive mødt. Minderne om den salte hud fra havet og de tilsandede fødder efter en tur i vandet varer ved til evig tid. Det er Danmark, når det er dejligst! Det mener vi i hvert fald.  Løkken byder tilmed på et stykke bilfri strand, så naturen kan opleves helt uforstyrret fra metallisk genskin eller lyden af en motor, hvis det skurrer for meget i din fredfyldte idyl.

Eller hold efterårsferien i en feriebolig

Vidste du, at Vesterhavet faktisk er aller varmest, når sommeren går på hæld? Det er den perfekte måde at byde højsæsonen “på gensyn næste år”, når man dypper sig i det - forholdsvist - lune vand. Så tag vandhunden med på ferien, og mærk blodet bruse gennem kroppen som bølgen blå. Kunne du ikke forestille dig noget værre end en tur i bølgerne, er Løkken som nævnt fuld af indendørs aktiviteter, hvorfor du altid kan finde på noget at lave i ferien. Der er rige muligheder for fx at opleve en masse, når byen besøges af de mange ferieramte familier - det vidner action house i dén grad om. 

Det er bl.a. derfor, vi mener, at lykken er vidunderlig året rundt. Er du allerede enig, eller mangler du at give det et forsøg? Så book din næste sommerhusferie her.