kundeservice@bysommerhuse.dk Telefon +45 28686211 Løkken Blokhus Lønstrup

Tag i Sommerhus i Løkken

Løkken er en af de mest populære destinationer i Danmark, når ferien skal foregå i sommerhus, og det er faktisk slet ikke så mærkeligt. Den smukke badeby ved Vesterhavet med de karakteristiske hvide badehuse langs den ualmindeligt skønne strand, de gamle fiskerhuse i byens ældste bydel og de idylliske fiskerbåde tæt ved den ikoniske mole har nemlig rigtig meget at byde på - af natur, byliv og sjove aktiviteter for hele familien. I Løkken vil du opleve et aktivt og charmerende byliv, der flankeret af Vesterhavets evige brusen giver dig de bedste forudsætninger for en fantastisk ferie i sommerhus.  

Skal Løkken danne rammen for din næste ferie, så finder du en lang række forskellige sommerhuse til udlejning både i og omkring byen, og da området er så populært et feriested er det altid en god idé at booke din ferie i god tid, så du kan nyde de mange skønne oplevelser som feriebyen Løkken byder på.  

Bo tæt på vestkystens rå natur 

En ferie i Løkken lokker med mange timers oplevelser i naturen. Ban dig vej gennem klitterne, der marhalmsklædte ligger som et beskyttende værn mod Vesterhavets til tider barske lune, og nyd så det bjergtagende syn, der møder dig. Det store hav og den brede, flotte 10 km. lange strand indbyder uanset årstid til mange timers nærvær i og med naturen. Her kan du tage en dukkert på en sommerdag, lade efterårets Vesterhav blæse dig i gang, møde den rå natur en frostklar decemberdag eller glædes over de mildere vinde, der af og til blæser på foråret. Et sommerhus-ophold i Løkken byder virkelig på fantastiske naturoplevelser hele året rundt. 

Er du i sommerhus i Løkken er det også nærliggende at opleve den helt unikke natur, der kendetegner området langs den nordlige vestkyst. Det beskyttede, ørkenlignende område, der udgør Råbjerg mile, som er Danmarks største vandreklit, er absolut et besøg værd, hvis du planlægger en tur af en lidt længere varighed, men der er også smukke naturoplevelser i vente, hvis du bevæger dig lidt uden for Løkken. Ti kilometer mod nord ligger Nr. Lyngby strand, og hvis du begiver dig derhen langs stranden, forbi bunkerne, der som historisk vidnesbyrd ligger spredt på den nordlige del af Løkken strand, vil du opleve kystlandskabets forvandling. Her tårner klitterne sig op som forsvar for vestenvind og hav, og området her er særdeles velbesøgt af både paraglidere og surfere. 

Spændende byliv og et hav af attraktioner for store og små

Der er ingen tvivl om, at naturen i og omkring Løkken kan bidrage med mange timers oplevelser, når du holder din ferie her. Men det er langt fra alt Løkken har at tilbyde den vordende feriegæst. Løkken er kendt for sit aktive og charmerende byliv, hvor et stort udvalg af butikker og serveringssteder sørger for, at alle bliver taget godt imod, når de gæster Løkken. Her finder du blandt andet et bredt udvalg af restauranter og cafeer, hvor der, når vejret tillader det, er mulighed for udendørsservering, og det er med til at bidrage til den helt unikke feriestemning, som Løkken er så kendt og elsket for.  

Holder du ferie med børn i området er der flere oplagte attraktioner at gæste. Fårup Sommerland, der er beliggende 15 km. syd for Løkken er et oplagt udflugtsmål. Her finder du aktiviteter, forlystelser og events for både store og små, og dagen får hurtigt ben at gå på, når de mere end 60 forskellige forlystelser skal prøves. Er vejret til den lunefulde side er et besøg i Action House i Løkken også et sikkert hit for de yngste og dem, der lidt ældre. 

Sommerhuse for enhver smag

Vi bestræber os på hele tiden af skaffe flere sommerhuse til udlejning, men allerede nu mener vi, at vi kan tilbyde noget for enhver smag. Er du mest til et moderne feriehus, der er fyldt med masser af lækre faciliteter? Eller er du mere til et old school sommerhus, hvor opvasken tages i hånden og omgivelserne ligner noget fra din eller dine forældres barndom? Begge dele kan du booke online her hos os. Vidste du, at der faktisk er over 1.000 skønt beliggende sommerhuse i Løkken? Det er der, og det er der en grund til. Feriebyen favner nemlig alle fra store til små, ung som gammel. Der er rige muligheder for smukke gåture, actionprægede omgivelser, fiskeri, indendørs hygge, masser af shopping og meget mere. 

Løkken har budt på sommerhusudlejning i mange år

Siden 1600-tallet har Løkken været beboet. Oprindelig var det en fiskeri- og handelsby, og det fornemmer man også, når man tager på sommerhusferie her. Ofte oplever man, at folk står og fisker fra molen, og på stranden ligger de fine fiskerbåde - hvorfra man sagtens kan være heldig at købe de friskeste fisk. Og der er stadig rig mulighed for at shoppe i Løkken, hvor de mange fine butikker tilbyder et alsidigt udvalg af varer. Vi kender det fra os selv, når vi er på sommerhusferie nær vesterhavet, at man får hang til et maritimt eller bohemian look - og det kan man helt sikkert købe sig til i Løkken. 

Flere sommerhusudlejningsbureauer har gennem flere år formidlet ferieboliger i Løkken, og dette tilslutter vi os fuldt ud! Vi har taget det ekstra skridt at have specialiseret os i byen, hvor vi er lokalt forankrede og altid lige om hjørnet. Vi elsker nemlig byen for alt, den indeholder. Og skal man ud at køre, er der ikke langt til enten udendørs eller indendørs oplevelser.  

Går turen til vandet, passerer man de utroligt smukke sandklitter, der nærmest kan få een til at standse op og bare blive der. Synet er nemlig vidunderligt, og udsigten ud over Vesterhavet helt speciel. Disse skønne naturomgivelser bringer ro i sindet, og man glemmer helt sin travle hverdag, når man betræder de smukke klitter. Det er balsam for sjælen. I klitterne ligger også nogle fantastiske sommerhuse til udlejning. Kig mere rundt her på siden og find dem, vi har udvalgt specielt til dig. 

Lej din feriebolig i Løkken hos By Sommerhuse!

Når du lejer din feriebolig her hos os, får du som nævnt et lokalt forankret bureau, og du er faktisk selv med til at udvikle og vedligeholde byen. Et del af vores overskud går nemlig tilbage til byen, hvor vi støtter lokale tiltag og byfornyelse. Det kan derfor være, at den koncert, du skal til på Torvet, er sponsoreret eller faciliteret af os hos By Sommerhuse. Og har du gode ideer til nytænkning i byen, så skriv eller ring endelig til os - vi glæder os til at møde dig i Løkken!

Tag i sommerhus i Løkken. Her møder du storslået natur, charmerende byliv og ferie med plads til alle.