kundeservice@bysommerhuse.dk Telefon +45 28686211 Løkken Blokhus Lønstrup

Find din næste ferielejlighed her

Ja, vores navn “By Sommerhuse” nævner faktisk ikke noget om, at vi også udlejer ferielejligheder i Løkken. Men det gør vi skam! Vi har blot flest sommerhuse, og navnet skulle jo heller ikke blive for langt ☺ Men det er ikke alle, der hverken har brug for- eller foretrækker at holde ferien i et sommerhus. Mange finder større glæde i at leje en ferielejlighed, hvilket også giver mulighed for at placere sig direkte i byens kerne. Et smørhul for livsnydere, der simpelthen foretrækker en dejlig lejlighed - muligvis med tagterrasse eller altan. 

 

Vi byder på et bredt udvalg af ferielejligheder i Løkken

Hos By Sommerhuse arbejder vi aktivt på altid at udvide vores sortiment af ferielejligheder og sommerhuse. Vi vil gerne imødekomme så mange behov som muligt - men kun indenfor den ramme, at vi er lokalt forankrede og altid at finde lige om hjørnet, hvis du får brug for os. Vores lokale nærvær og niche-fokus på Løkken by tillader os at finde så mange ferieboliger som muligt, placeret i tæt på både byen og vesterhavet. Vidste du fx, at By Sommerhuse giver tilbage til nærområdet? En del af vores overskud går nemlig til lokal byfornyelse. Idet vi selv bruger og elsker Løkken, vil vi gerne se den den blomstre og sige tak for alle de fantastiske oplevelser, byen allerede faciliterer. I forhold til vores udvalg af ferielejligheder håber vi, at du kan finde præcis den, du ønsker at leje til din næste ferie. Skal det være en lejlighed med kig til havet, eller trives du bedst i stueplan, hvor bylivets leben kan beskues fra første parket i solen? Så kan du leje netop den feriebolig, du søger. 

 

Ferielejligheder i den gamle festby

I 90’erne var Løkken kendt for de såkaldte “party ferier”. Her var larm og ramasjang med festbusser og masser af diskoteker. Ligesom ét stort Ibiza eller Sunny Beach. Sådan er det ikke længere, nu er der større diversitet - til glæde for alle, der ikke nødvendigvis tilhører de meget feststemte. Men dem er der skam stadig plads til - nye restaurationer skyder op, og over hele linjen blomster Løkken som både ferieby, men også som en by, hvor man kan bosætte sig og leve fast. Derfor er det ikke længere et “snævert” klientel, der søger en ferielejlighed i Løkken. Det kan lige så vel være alt fra børnefamilier over singler til par, der bare søger færre kvadratmeter, eller simpelthen bare trives bedst i lejligheder over sommerhuse. I hvert fald kalder byen ikke nødvendigvis på fest, den kan faktisk være rekreativ - især hvis du kommer lidt uden for højsæsonen. Vesterhavet er få skridt væk, og umiddelbart efter kan du hygge dig med varm kakao, kølig hvidvin, en god kop kaffe eller andet. Hos By Sommerhuse bestræber vi os i hvert fald på at facilitere den mest ideelle ferielejlighed til dig og dine. 

 

Så tag et kig i vores sortiment og book online allerede i dag. Løkken er i hvert fald klar til at modtage dig med åbne arme!