kundeservice@bysommerhuse.dk Telefon +45 28686211 Løkken Blokhus Lønstrup

Løkken By Sommerhuse - Oplevelser for hele familien

En tur i sommerhus i Løkken favner oplevelser for hele familien! Hvad end vejret eller du kræver indendørs eller udendørs aktiviteter, byder Løkken på det meste. Her på siden kan du læse mere om det fornemme udvalg. 

 

Outdoor oplevelser på sommerhusferie i Løkken

Kan du godt lide outdoor aktion og oplevelser, finder du i bogstaveligste forstand det brusende Vesterhav lige om hjørnet - nærmest lige meget, hvor du befinder dig i byen. Langs det imponerende hav strækker de brede strande sig, så langt øjet rækker. I horisonten ser man Rubjerg Knude fyr, hvorpå solen næsten altid skinner. Fyret er et af Europas største attraktioner, og gåturen frem og tilbage til fyret, er en stor oplevelse for hele familien. Om det er vinter eller sommer, er Rubjerg Knude fyr lige imponerende. 

 

På stranden fra Løkken til Nørre Lyngby ligger de gamle bunkere - og her kan man kravle både ind i, rundt om og oven på, og man må bare sige, at oplevelsen er ganske særlig. Man sidde i læ af bunkerne og søge ly for vinden, mens man har sin picnickurv med sig og nyder solen. Sommerhusene på klitterne er et flot syn fra stranden, og du kan få mange smukke billeder på nethinden. Hos By Sommerhuse sørger vi for sommerhusudlejning i Løkken, hvor du kan få disse fantastiske oplevelser. 

 

En gåtur langs klitterne er også helt unik - og især solnedgangen er eminent at nyde fra strandens mange klitter. Hvis man endelig skal starte bilen, ligger Fårup Sommerland blot 15 minutters kørsel væk. Og her kan alle underholdes flere dage i træk! Ikke at forglemme er Løkkens fantastiske surfing miljø! Her er taget hensyn til både børn og voksne, trænede som amatører. Der er garanti for at få pulsen op og vind i håret! Og i kulissen kan du måske se det sommerhus, du har lejet gennem os?

 

Indendørs aktiviteter, når sommerhuset er lejet i Løkken

Er du mere til indendørs aktiviteter, rummer Løkken både action house, svømmehal, fitnesscenter, bolcheri, masser af restauranter, butikker og meget mere. Og byen er i konstant udvikling. Nå ja - og hygge i sommerhuset er jo i sig selv rigtig dejligt. Ild i brændeovnen og brætspil på bordet er kendetegnende for dansk sommerhushygge. Friske jordbær med fløde og sukker - kan man tænke sig noget bedre?

 

Skal der alligevel mere fart over feltet, kan du tage familien med til bowling, go-card eller spillemaskiner! Her er ingen undskyldning for at kede sig, og selv familiens teenagere må overgive sig til rendyrket familiehygge. (Langt de fleste sommerhuse i Løkken by har naturligvis også hurtigt internet, hvor man kan streame film og game online samtidig - ja, regnen kan jo ramme).

 

Løkken Bolcheri er altid en hyggelig og faktisk ret imponerende oplevelse. Når der kastes rundt med det smeltede sukker i et væld af farver og smage, kan man ikke gøre andet end at tage hatten af for dette særlig håndværk. 

 

Efter ungerne er solidt udstyret med bolche-poser, kalder Løkken Bryghus muligvis på forældrene og de unge voksne? Her kan du i hvert fald indenfor få meter slappe af med Bryghusets specialiteter - og måske købe lidt med hjem i sommerhuset? Vi har i hvert fald lagt i selen for, at du heller ikke har længere end gåafstand, hvis turen bliver for våd, da alle vores huse centrerer sig om Løkken by. 

 

Der er med andre ord utroligt mange muligheder for en masse fantastiske oplevelser, når familien skal på ferie. Og her på siden kan du booke blandt Løkkens bedste sommerhuse. God fornøjelse!