kundeservice@bysommerhuse.dk Telefon +45 28686211 Løkken Blokhus Lønstrup

Løkkens mange badehoteller

Løkken er en historisk by på mange områder. Oprindelig var byen et fiskerleje, der fik stor succes med skudehandel, da skippere begyndte at bosætte sig i byen omkring 1715. Her udviklede byen sig til en vigtig ladeplads for handel mellem Vendsyssel og Sydnorge, hvor korn, smør og kød blev byttet med træ og jern - By Sommerhuse har faktisk kontor på det pakhus, der dengang opbevarede disse varer, og i dag består pakhuset af lækre ejerlejligheder og kontorfællesskab. Sidenhen er Løkken blevet en overordentlig populær turist- og ferieby, og det er her alle de dejlige badehoteller kommer ind i billedet, som populær pendant til fx badehuse og sommerhusudlejning. Løkken Badehotel var oprindeligt en skudehandlergård fra omkring 1840, Kallehavegaard Badehotel var ved århundredeskiftet et landbrug, der sideløbende husede sommergæster, og Hotel Løkken Strand er opført i en skolebygning fra 1926.

Hold din næste ferie på badehotel i Løkken

Gennem tiden er de charmerende badehoteller løbende blevet renoveret, og de tre ovenfor nævnte er ingen undtagelse. De ligger alle centralt i Løkken med tæt til såvel den smukke hvide sandstrand langs det imponerende vesterhav og bykernen fyldt med restaurantioner og shoppingmuligheder. Ophold på badehoteller i Danmark har altid været populært, men den danske serie “Badehotellet”  - der startede i 2013 - har bestemt ikke gjort interessen for denne ferieform mindre! Det emmer af dansk idyl, når man tænker på sol, sommer, sandstrande, blæsevejr og Hr. Weise, der spiller på klaver.

Billede
Billede
Billede

Velvære ved vandet

En stor del af at være på ferie i Løkken er derfor såvel ophold i sommerhus og ferielejlighed, som ferie på badehotel - alle ferieformer, der har det til fælles, at man drømmer sig hen til hvide sandstrande, stejle klitter, brusende have og solbrændt hud. Især ferie på badehotel er en “uprætentiøs” måde at få tempoet helt ned og opleve stille og rolige dage ved havet - det er ren velvære. I Løkken er badehotellerne som nævnt placeret i gåafstand til alting, og det er ikke et sjældent syn, at glade feriegæster kommer gående hen ad fortovet eller sågar gennem byens gågademiljø, svøbt i håndklæder, på vej hjem fra en frisk tur i vandet. Her findes nemlig både nyrenoveret strand- og molemiljø, friske surfere, yoga på stranden, saunatønder, paddelboarding mm. 

Badehotellernes gastronomiske glæder

En ting, vi hos By Sommerhuse også forbinder med en af badehotellernes glæder, er de skønne måltider, man ofte kan indtage. Flere steder er badehotellernes køkkener fyldt med lækre råvarer, der sammensættes på såvel klassiske som molekylær-gastronomiske måder. Når man er på ferie i et sommerhus, ved man godt, at man selv skal stå for beværtningen, men det er ikke givet, når man bor på et badehotel. Som i de nævnte eksempler på badehoteller i Løkken, tilbyder alle tre de dejligste muligheder for gastronomiske oplevelser. Kallehavegård og Hotel Løkken Strand har egne restauranter, og Løkken badehotel ligger i forlængelse af henholdsvis en café og en restaurant med masser af skønne smagsoplevelser at byde på. 

Er du selv blevet fristet til at tage på badehotel i eller omkring Løkken? Så kontakt os for mere information, eller book her på siden.