kundeservice@bysommerhuse.dk Telefon +45 28686211 Løkken Blokhus Lønstrup

Læs om aktiviteter nær dit lejede sommerhus her

Når du lejer et sommerhus ved vestkysten, er der masser af aktiviteter for hele familien eller hele vennekredsen - hvem end, du er på ferie med! Er du til outdoor eller indoor action? Til rekreative områder i naturen, eller måske spa og wellness? Shopping og restaurantbesøg, museer og kulturelle aktiviteter er også foretrukket af mange. Læs mere om aktiviteter i sommerhus her, og du vil erfare, at vestkysten byder på det hele.

Outdoor og actionprægede aktiviteter

Hvis du netop er til outdoor eller indoor action, breder vi her paletten ud for mangefacetterede aktivitetsmuligheder. DU kan fx køre gokart i Action House i Løkken, hvor du også kan spille lasergame! Der er bowling, spillemaskiner og meget andet - og der er også noget for de mindste. Hertil er der masser af muligheder for vandreture langs sommerhusene eller surfing på bølgen blå! Paddleboard eller vragdykning er også en mulighed ligesom alm. lystfiskeri eller cykelruter for den aktive feriegæst. 

Rekreativ sommerhusferie er også en mulighed

Hvis du foretrækker aktiviteter, der er mere nede i tempo, er det jo først og fremmest oplagt at leje et sommerhus, der ligger i smukke sommerhusområder med klitter, hybenbuske og marehalm netop udenfor vinduerne. Måske ligger ferieboligen endda så tæt ved stranden, at du kan høre det brusende vesterhav, når bølgerne slår mod strandbredden. Her kan du gå lange ture, ligge i klitterne eller på stranden og bare nyde den fantastiske natur med picnickurven ved din side. Indbyder vejret ikke umiddelbart til udendørs afslapning, kan du sidde inde med levende lys eller brændeovn - eller du kan besøge et af de mange spa- og wellness faciliteter, der ligger langs vestkysten.

Aktiviteter i form af kulturelle indspark

Måske kan du ikke forestille dig noget værre end at ligge i en spa med andre feriegæster og turister - og måske giver den blotte tanke om fart, larm og action dig umiddelbar stress. Så er det sikkert mere noget for dig at opsøge mere kulturelle oplevelser. Her findes også et væld langs vestkysten! Museerne, bunkerne, fyrtårnet, guidede ture, kultursiter, smykkekunst, keramik og meget andet slanger sig langs byerne ved det smukke vesterhav. Masser af bygninger, byer, moler, havne og pakhuse har deres helt unikke historier, som gerne deles af lokale og interesserede. Du kan også finde masser af kunst - bare ring, og vi har de første muligheder klar til dig. 

Ikke at forglemme - skøn shopping og restaurantbesøg

Når man er på ferie i sommerhus eller feriebolig langs nordvestkystens byer, er det et typisk syn, at glade feriegæster og turister kommer gående eller cyklende med poser og pakker, der afslører, at lidt shopping netop har fundet sted. Nogle mennesker ved ikke noget bedre end at komme hjem med mere i kufferten, end da de tog hjemmefra. Efter en omgang shopping er der mange, der lige tager sig et glas eller noget at spise på en af byernes mange - rigtig mange - restaurationer. Ofte bestilles der bord til en dejlig frokost eller til aftensmad med live musik eller lignende. Der spilles også ofte mange koncerter, som er velbesøgte i de mange feriebyer.

Så hvad end du er til det ene eller det andet, byder Nordvestkysten dig velkommen ved at imødekomme dit og dines behov. 

Er du i tvivl? Ring eller skriv til os, og vi guider dig gladeligt!